Vezi cos Comanda
-60% Magazin Istoric Noiembrie 1968

Magazin Istoric Noiembrie 1968, anul II de aparitie. Din sumar: Sinucidere la Dieppe, 13 Decembrie 1918, Apoteoza unor lupte de veacuri, Pe unde a calatorit Ulise?, Aurul Daciei, Cum a aparut Cella?, Misiunea agentului Merser, Ecouri in presa apuseana la actul Unirii.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Magazin Istoric Noiembrie 1968

  • 8.00Lei
  • 3.20Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


An publicare 1968
Limba romana
Numar pagini 92
Stare foarte buna