Vezi cos Comanda
-40% Stoc epuizat Zefirul transmite

Zefirul transmite, memorii de razboi, de Gheorghe Enciu. Desi cei peste treizeci de ani care s-au scurs de la incheierea victorioasa a razboiului antihitlerist estompeaza aducerile aminte si trairile personale, in memorie pastrez inca numeroase episoade, momente si trairi din asprele zile ale frontului, asupra carora as dori sa ma opresc in lucrarea de fata (Autorul).

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Zefirul transmite

  • 6.00Lei
  • 3.60Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gheorghe Enciu
An publicare 1976
Editura Militara
Limba romana
Numar pagini 158
Stare satisfacatoare