Vezi cos Comanda
-60% Ziar Gazeta Sporturilor 11 Iunie 1990

Ziar Gazeta Sporturilor 11 Iunie 1990: Debut stralucitor la Coppa del Mondo Romania-URSS 2-0!, Maradona, KO, Veselie la Telese, Dinamo invinge pe Steaua la rugby, Echipa de juniori a Romaniei, campioana balcanica la polo, Bobbie contra Jackie, Columbia, fara stralucire.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ziar Gazeta Sporturilor 11 Iunie 1990

  • 12.00Lei
  • 4.80Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Limba romana
Numar pagini 4
Stare foarte buna
An aparitie 1990