Vezi cos Comanda
Stoc epuizat 1000 de minuni arhitecturale
Cartea 1000 de minuni arhitecturale este tradusa din limba germana de Ioana Grecu si Rebecca Fildan. Volumul ne prezinta cele mai frumoase si interesante cladiri din intreaga lume, din punct de vedere arhitectural: biserici, castele, palate, temple, turnuri, catedrale, teatre, poduri si multe altele.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

1000 de minuni arhitecturale

  • 139.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2009
Editura Aquila
Limba romana
Numar pagini 336
Stare foarte buna