Vezi cos Comanda
Stoc epuizat 600 intrebari tip grila specifice concursurilor cu profil juridic
600 intrebari tip grila specifice concursurilor cu profil juridic - pentru verificarea notiunilor de drept, o culegere de Tarus Baciu Alina Manuela, recomandata absolventilor de drept care doresc sa se familiarizeze cu modalitatea de verificare a notiunilor de drept intr-un sistem relativ nou tip grila. Cele 600 de intrebari sunt selectate din sase materii de drept si sunt organizate in cinci teste, fiecare test avand un timp de solutionare de 4 ore.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

600 intrebari tip grila specifice concursurilor cu profil juridic

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Tarus Baciu Alina Manuela
An publicare 2000
Editura Sitech
Limba romana
Numar pagini 178
Stare foarte buna