Vezi cos Comanda
-50% 8 principii de sanatate pentru a trai viata la superlativ
8 principii de sanatate pentru a trai viata la superlativ, o lucrare de Des Cummings, Monica Reed, se refera la Capacitatea de a alege, Repaus - relaxare - refacere, Exterior - elemente - experienta, Activitate - actiune, Transcendent, Initiativa -rela?ii interpersonale, Viziune - valori - viitor, Energie - echilibru. Cartea va ajuta sa experimentati viata la superlativ, sa gasiti noi energii si reconfortanta pace, va va face cunostinta cu oameni reali ce au depasit depresia, au pierdut in greutate, au refacut relatii si s-au trezit dimineata fara temeri.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

8 principii de sanatate pentru a trai viata la superlativ

  • 14.00Lei
  • 7.00Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Des Cummings Monica Reed
An publicare 2013
Editura Viata si Sanatate
Limba romana
Numar pagini 111
Stare foarte buna