Vezi cos Comanda
-80% Stoc epuizat 99 personalitati ale lumii antice
Personalitatile lumii antice sunt prezentate in cadrul societatii si al istoriei popoarelor din mijlocul carora s-au ridicat si ale caror interese si idealuri le-au servit. Astfel, in jurul unor personalitati se desfasoara adevarate capitole de istorie universala sau locala, fapt ce confera cartii o valoare stiintifica si instructiva importanta. Cartea 99 personalitati ale lumii antice raspunde unei mereu crescande preocupari a cititorului roman, in general, si a tinerilor, in mod special, aceea de a cunoaste cat mai temeinic si cat mai amplu istoria omenirii si a patriei noastre. Editia a II-a.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

99 personalitati ale lumii antice

  • 34.00Lei
  • 6.80Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Iohanna Sarambei Nicolae Sarambei
An publicare 1997
Editura Semne
Limba romana
Numar pagini 486
Stare foarte buna