Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Aberatii (legende ale formelor)
Aberatii (legende ale formelor), o carte de Jurgis Baltrusaitis, cu fotografii si ilustratii in text. Titlu original Aberrations, aparuta in editie princeps la Editions Olivier Perrin, 1957. Lucrarea cuprinde patru eseuri privind legenda formelor: Fiziognomonie animala, Pietre cu imagini, Romanul arhitecturii gotice, Gradini si tari de vis. Baltrusaitis a consacrat artei medievale mai multe studii menite sa desprinda intelesurile unor forme ale caror origini au constituit subiect de indelungate controverse.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Aberatii (legende ale formelor)

  • 54.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Jurgis Baltrusaitis
An publicare 1972
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 134
Stare buna