Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Adevar despre decembrie 1989 (cu dedicatie)
Lucrarea de fata, Adevar despre decembrie 1989 (cu dedicatie), contine dedicatia ambilor autori - Constantin Sava, Constantin Monac. Cartea este rod al unei laborioase cercetatori a doi autori care isi cunosc foarte bine domeniul. Un domeniu al istoriei militare foarte recente, asezata in conexiunile sale socio-istorice, despre care s-a scris deja foarte mult si contradictoriu in ultimul deceniu si care se regaseste chiar in titlul volumului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Adevar despre decembrie 1989 (cu dedicatie)

  • 50.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Sava Constantin Monac
An publicare 1999
Editura Forum
Limba romana
Numar pagini 350
Stare foarte buna