Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Aforisme asupra intelepciunii in viata (1912)
Aforisme asupra intelepciunii in viata este o carte de Arthur Schopenhauer, tradusa in romaneste de Titu Maiorescu. Editia a cincia, cartonata, cateva file volante, interior impecabil. Cartea fundamentala a lui Arthur Schopenhauer, este un pretios ghid de conduita umana. Autorul isi structureaza expunerea in jurul a trei mari probleme existentiale: 1.ceea ce este cineva; 2.ceea ce are cineva si 3.ceea ce reprezinta cineva. Aforismele din prezenta lucrare nu sunt insemnari marunte si fugitive, ci elaborari temeinice, bazate pe o gandire cuprinzatoare si pe o experienta de viata profunda, transpusa intr-o forma deosebit de clara si expresiva.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Aforisme asupra intelepciunii in viata (1912)

  • 99.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Arthur Schopenhauer
An publicare 1912
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 438
Stare buna