Vezi cos Comanda
-60% Agenda automobilistului Vol.II
Agenda automobilistului Vol.II, o lucrare adresata iubitorilor de automobile, de Dan Vaiteanu, Mihalache Stoleru, Nastase Campean. Din cuprins: Automobilul Dacia si ARO-10, Cateva notiuni de psihologie auto, Elemente ale conduitei de siguranta, Consumul de alcool, Cheltuieli de utilizare a automobilului, Planificarea calatoriei cu automobilul, Sport automobilistic, Diagnosticare, Masuri de prim ajutor. Lucrarea contine numeroase scheme si figuri in text.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Agenda automobilistului Vol.II

  • 18.00Lei
  • 7.20Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Dan Vaiteanu Mihalache Stoleru Nastase Campean
An publicare 1985
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 390
Stare foarte buna