Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Algebra. Geometrie, Partea II clasa a VIII-a (2008-2009)
Algebra. Geometrie, Partea II clasa a VIII-a (2008-2009) este un manual elaborat in conformitate cu programele scolare in vigoare si avizata de Comisia Nationala de Matematica din M.E.C. pentru folosirea in clasa si pregatirea suplimentara a elevilor. Din cuprins: Graficul unei functii, Prisma dreapta, Piramida regulata, Inecuatii de gradul I cu o necunoscuta, Sisteme de ecuatii, Corpuri rotunde.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Algebra. Geometrie, Partea II clasa a VIII-a (2008-2009)

  • 10.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Anton Negrila Maria Negrila
An publicare 2008
Editura Paralela 45
Limba romana
Numar pagini 148
Stare satisfacatoare