Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Algebra pentru clasa VI secundara
Atentie, manualul de Algebra pentru clasa VI secundara, de Ovidiu N. Tino, nu are coperta fata/verso. Din sumar: Logaritmi, Anuitati ordinare, Rente si obligatiuni, Puteri si radicali, Exponenti fractionari, Siruri de numere, Progresiuni aritmetice si geometrice, Puterea unui monom.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Algebra pentru clasa VI secundara

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ovidiu N. Tino
An publicare 1937
Editura Cugetarea
Limba romana
Numar pagini 248
Stare satisfacatoare