Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Aliman Voinicul
Atentie, cartea Aliman Voinicul, scrisa de Virgil Caraivan, nu are coperta fata/verso! Colectia BPT veche. Povestea aceasta cred ca isi are originile in Ardeal, unde se gasesc persoane in popor care poarta numele de Aliman, ca nume de botez si se afla, mi se pare, si un munte cu numele acesta, considera autorul. O poveste auzita in satul Suleta sau Braitenii de Sus, sat razasesc in jud. Falciului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Aliman Voinicul

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Virgil Caraivan
Colectie B.P.T.
Editura Alcalay
Limba romana
Numar pagini 127
Stare satisfacatoare