Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Am fost medic la Auschwitz. Laboratorul si crematoriile Dr-ului Mengele
Am fost medic la Auschwitz. Laboratorul si crematoriile Dr-ului Mengele este o carte cutremuratoare, scrisa de Dr. Nyiszli Miklos, o lucrare ce nu urmareste succesul literar, scrisa cu condeiul medicului, si nu cel al reporterului. Subsemnatul dr. Nyiszli Miklos, medic, fost detinut in lagarul de concentrare de la Auschwitz, tatuat cu nr. A 8450, am scris, fara patima, fara nici o exagerare, evitand orice efect de stil si respectand intocmai adevarul, aceasta carte despre cele mai intunecate pagini din istoriei omenirii, intrucat mi-a fost dat sa fiu martor ocular si sa traiesc sub amenintarea crematoriilor si a rugurilor de la Auschwitz, ale caror flacari au mistuit milioane de barbati, femei si copii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Am fost medic la Auschwitz. Laboratorul si crematoriile Dr-ului Mengele

  • 119.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dr. Nyiszli Miklos
An publicare 1998
Editura Aquila'93
Limba romana
Numar pagini 253
Stare foarte buna