Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Amintiri inventate (cu dedicatie)
Amintiri inventate (cu dedicatie) este o carte cu scurte povestiri satirice, continand autograful si dedicatia autorului, Laurentiu Cernet. Din sumar: Ce mi-a povestit Teca Naipu, Cronici posibile, O punere la punct, Poveste cu traduceri, Cursa de soareci, Descoperirea Americii, Cearta mea cu Cleo, Calul troian, Nasterea lui Winnetou, Amintiri despre Homer, O falsa problema, Adevarul despre Don Juan, Sarmana Gallyna, Secretul Penelopei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Amintiri inventate (cu dedicatie)

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Laurentiu Cernet
An publicare 1978
Editura Albatros
Limba romana
Numar pagini 230
Stare foarte buna