Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Amoeba ori stea
Amoeba ori stea este un volum de versuri de Teresa Maria Moriglioni Dragan, editie bilingva romano-italiana. Coperta si ilustratii de Alma Rusescu, un cuvant inainte de Eugen Barbu si traducere de Aurel Rau. Teresa Maria Moriglioni este o femeie a marii, nu o tradeaza numai acel peisaj in care vazduhul este populat de pasari crude si infricosatoare, cum spune Camus. Locul ales si tacuta casa asediata de salbaticia culorilor florilor ce apasa zidurile si acoperisurile ii seamana. Are lenea, tristetea, imposibilitatea fiintelor ce-si petrec multe ceasuri in fata marii care este martora teribila a omului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Amoeba ori stea

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Teresa Maria Moriglioni Dragan
An publicare 1977
Editura Univers
Limba italiana/romana
Numar pagini 83
Stare foarte buna