Vezi cos Comanda
-70% Analiza si diagnosticul economico-financiar al firmei
Analiza si diagnosticul economico-financiar al firmei este o lucrare elaborata de F. Radu, L. Buse, M. Dinca. Diagnosticul financiar consta intr-un ansamblu de instrumente si metode care permit aprecierea situatiei financiare si a performantelor unei intreprinderi. Scopul diagnosticului financiar este de a aprecia situatia financiara a intreprinderii, pe baza acestuia avand loc elaborarea unei noi strategii de mentinere si dezvoltare in mediul specific economiei locale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Analiza si diagnosticul economico-financiar al firmei

  • 19.00Lei
  • 5.70Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor F. Radu L. Buse M. Dinca
An publicare 1999
Editura Reprograph
Limba romana
Numar pagini 338
Stare buna