Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Analiza si simularea sistemelor neliniare
Analiza si simularea sistemelor neliniare, un volum elaborat de Florin Stanciulescu, ce contine numeroase figuri si scheme in text. Lucrarea de fata prezinta exlusiv modele si metode de analiza liniara si tehnici de simulare a sistemelor neliniare, subliniind dificultatile inerente, uneori aproape insurmontabile ale studiului si cercetarii in acest domeniu. Cartea este un stimul pentru actuala generatie, pasionata apriori de tot ceea ce este tehnica de calcul electronic.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Analiza si simularea sistemelor neliniare

  • 33.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Florin Stanciulescu
An publicare 1974
Editura Academiei R.S.R.
Limba romana
Numar pagini 288
Stare foarte buna