Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Animale din zone indepartate (carte cu ferestruici)

Cartile cu ferestruici, cum este si cartea Animale din zone indepartate, sunt in acelasi timp un prilej de a invata despre lumea inconjuratoare si un joc captivant. Copilul va fi nerabdator sa gaseasca ferestruicile si sa vada ce se ascunde in spatele lor. Modul inedit de prezentare a informatiilor va tine treaz interesul celor mici si va face din aceasta carte un obiect de suflet, pe care nu-l vor uita niciodata. La gradinita este un instrument util si atractiv atat in timpul activitatilor de cunoastere a mediului, dar si in pauze.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Animale din zone indepartate (carte cu ferestruici)

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2005
Editura Gama
Limba romana
Stare foarte buna