Vezi cos Comanda
-60% Antilopa carpatilor
Antilopa Carpatilor, din cuprins: Cuvant inainte, Confesiune, Capra neagra-trecut si viitor, Vanatoarea de capre negre, Evaluarea trofeelor de capra neagra, Trofee si amintiri, Insusiri mai deosebite ale caprei negre, Postfata, Bibliografie selectiva.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Antilopa carpatilor

  • 41.00Lei
  • 16.40Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Aristide Stavros
An publicare 1989
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 140
Stare buna