Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Antonio Vivaldi (viata si opera)
Lucrarea lui Ion Ianegic, Antonio Vivaldi (biografie), urmareste sa prezinte nu doar o naratiune a principalelor evenimente din viata lui Vivaldi si trasaturile caracteristice ale stilului sau muzical, ci, asa cum recomanda Goethe, si influentele exterioare in ce masura totalitatea lumii i s-a opus, in ce masura l-a favorizat, cum din aceasta si-a format conceptia despre lume si oameni si in ce chip conceptia lui s-a rasfrant din nou in afara. De origine umila, Vivaldi a trait la marginea societatii pe care a slujit-o, absorbit in activitatea de profesor, interpret si compozitor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Antonio Vivaldi (viata si opera)

  • 14.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Ianegic
An publicare 1965
Editura Muzicala a U.C. din R.P.R.
Limba romana
Numar pagini 264
Stare buna