Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Arborele gnozei (1998)
Arborele gnozei - Mitologia gnostica de la crestinismul timpuriu la nihilismul modern - o lucrare de Ioan Petru Culianu. Lucrarea este ultima pe care Culianu a pregatit-o pentru tipar (aparuta postum, in anul 1992) si avea sa devina nu doar o versiune integral revizuita a Gnozelor dualiste, ci si o carte noua si revolutionara, in care apare conturata metoda lui numita morfodinamica. Subiectul cartii il constituie studierea unor curente, mai intii din domeniul religiei, apoi din cele ale filozofiei, literaturii sau stiintei, care au in comun o serie de premise, cum ar fi aceea ca lumea aceasta si Creatorul ei sunt, daca nu de esenta rea, cel putin de esenta inferioara.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Arborele gnozei (1998)

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ioan Petru Culianu
An publicare 1998
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 402
Stare foarte buna