Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sapte monumente celebre ale arhitecturii antice (1969)

Lucrarea Sapte monumente celebre ale arhitecturii antice (1969), in ciclul Arhitectura de-a lungul veacurilor, prezinta cele 7 monumente celebre considerate de antichitate minuni, si denumite astfel, deoarece aspectul lor arhitectural, realizarea lor constructiva si valoarea artistica depasisera tot ce se executase pana atunci in genul respectiv. Din sumar: Darul Nilului, In Asia Mica se nasc orase noi, Necropola de la Gizeh, Orasele mortilor, Marea Piramida, Sunet si lumina, Orasul Zeului Bel, Zeita Artemis.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sapte monumente celebre ale arhitecturii antice (1969)

  • 33.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Georgeta Chitulescu Traian Chitulescu
An publicare 1969
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 224
Stare foarte buna