Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Arhivele Olteniei 1 (1981) serie noua
Infiintata in anul 1922, din initiativa Societatii Prietenii Stiintei (in frunte cu Ch. Laugier), condusa apoi de de eminentul om de cultura si animator al vietii culturale craiovene C.D.Fortunescu, publicatia Arhvele Olteniei a aparut pana in decembrie 1943, ultimul numar iesind la sfarsitul anului 1946, cand a avut loc si jubileul de un sfert de veac al publicatiei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Arhivele Olteniei 1 (1981) serie noua

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1981
Editura Academiei R.S.R.
Limba romana
Numar pagini 351
Stare buna