Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Arhivele Olteniei 2 (1983) serie noua
Publicatia Arhivele Olteniei 2 (1983) serie noua contine articole si documente interesante din istorie, filosofie, sociologie, economie, filologie si etnografie si folclor: Nume de sate de pe Valea Amaradiei, Partidul clasei muncitoare, Statalitatea - factor de progres in istoria Romaniei, Ecologie si societate, Titulescu - o viata dedicata pacii, Precursori romani ai stiintei si tehnicii moderne.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Arhivele Olteniei 2 (1983) serie noua

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1983
Editura Academiei R.S.R.
Limba romana
Numar pagini 220
Stare foarte buna