Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Arta de a suferi (trepetnic sufletesc)
Atentie, cartea lui Mircea Florian, Arta de a suferi (trepetnic sufletesc), nu are coperta fata/verso si necesita lipire/relegare, are foi volante! Trepetnicul era o carte a poporuui, carte ce slujea la talmacirea tremuraturilor tainice ale osebitelor parti ale trupului: ochi, maini, etc. "Mi se bate ochiul stang", isi zice cu grija omul din popor. Noi vom cerceta bataile inimei, tremuraturile ascunse ale sufletului, vibratiunile delicate ale spiritului, si vom arata, prin lamurire si intelegere, calea spre stapanirea lor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Arta de a suferi (trepetnic sufletesc)

  • 43.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mircea Florian
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 269
Stare satisfacatoare