Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Barocul (Victor L. Tapie)
Barocul (Victor L. Tapie) este o lucrare elaborata de Victor L. Tapie. Acesta considera ca termenul de baroc era folosit la caracterizarea profesorilor francezi care utilizau rationamente prea formale, dar si o ipoteza preluata din Dictionarul limbii franceze (1690) al lui Furetiere, cu sensul de termen care desemneaz? o perla ce nu e perfect rotunda. Din cuprinsul cartii: Barocul in Italia, Barocul in Tarile Dunarene, Renasterea si Barocul, Baroc si Clasicism in Franta.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Barocul (Victor L. Tapie)

  • 13.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Victor L. Tapie
An publicare 1969
Editura Stiintifica
Limba romana
Numar pagini 164
Stare foarte buna