Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Muzeul Peles Sinaia (ghid istoric artistic)
Castelul Peles din Sinaia este un castel construit intre anii 1873 si 1914 si este considerat unul dintre cele mai frumoase din Romania, dar si din Europa. Cladirea este resedinta de vara a regilor Romaniei si a fost construita la dorinta regelui Carol I al Romaniei, dupa planurile arhitectilor Johannes Schultz si Karel Liman. Cladirea poate fi considerata cel mai important edificiu de tip istoric din tara noastra, avand caracter de unicat si este cu siguranta unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumatati al secolului XIX.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Muzeul Peles Sinaia (ghid istoric artistic)

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1959
Editura de Stat pentru Literatura si Arta
Limba romana
Numar pagini 36
Stare foarte buna