Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Muzica. Manual pentru clasa a VII-a (1977)
Muzica. Manual pentru clasa a VII-a (1977), de Brancusi Petre, Popescu Nicolae, material aprobat de Min. Invatamantului si revizuit in anul 1968. Contine printre altele: Sincopa si contratimpul, Gama Sol Major, Modul frigian, Masura de 3/8, Repertoriu de cantece, Gama Miminor natural, Modul lidian, Trioletul de timpi.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Muzica. Manual pentru clasa a VII-a (1977)

  • 18.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Brancusi Petre Popescu Nicolae
An publicare 1977
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 85
Stare foarte buna