Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Studiul pozitiei I la vioara
Studiul pozitiei I la vioara, o lucrare intocmita de Robert Klenck, editie revazuta si adnotata de Prof. Alexandru Theodorescu. Vioara este instrumentul muzical cu coarde cel mai cunoscut si raspandit in lumea intreaga. Forma sa actuala dateaza de peste 400 de ani, dupa ce mai inainte, in decursul timpului, a trecut prin multe transformari. La vioara se pot canta de la o varsta foarte frageda (chiar de la 5 ani), dar numai in cazul in care un copil manifesta inclinatii deosebite pentru a incepe studiul acestui instrument.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Studiul pozitiei I la vioara

  • 50.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Robert Klenck
An publicare 1965
Editura Muzicala a U.C. din R.P.R.
Limba romana
Numar pagini 73
Stare satisfacatoare