Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Aspecte referitoare la armonizarea legislatiei romanesti cu cea comunitara

Aspecte referitoare la armonizarea legislatiei romanesti cu cea comunitara - sesiunea internationala de comunicari stiintifice studentesti 15-16 Mai 2009: Izvoarele dreptului, Bugetul U.E., Prefectul si prefectura, Protectia martorilor in procesul penal, Justitie europeana, Amnistia si gratierea, Mandatul european de arestare, Curtea de conturi europeana, Legitima aparare, Fraudarea bugetului comunitar, Elementele contractului de asigurare, Imbogatirea fara just temei, Actele de stare civila, Navlul, Fictiunile juridice, Europenizarea dreptului civil.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Aspecte referitoare la armonizarea legislatiei romanesti cu cea comunitara

  • 90.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2010
Editura Universul Juridic
Limba romana
Numar pagini 778
Stare foarte buna