Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Atlas de chirurgie ginecologica
Atlas de chirurgie ginecologica este un exclent material intocmit de Mircea Teodorescu, colaboratori: Cornel Babescu, Stefan Chiovschi, Ioan Lighezan. Editie hard-cover, cu supracoperta, cu numeroase ilustratii si figuri in text. Cartea reprezinta concretizarea si codificarea unei experiente in chirurgia ginecologica de peste 35 de ani - fiind prezentate in interior aproape toate interventiile practica in cinica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Atlas de chirurgie ginecologica

  • 139.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mircea Teodorescu
An publicare 1979
Editura Facla
Limba romana
Numar pagini 318
Stare foarte buna