Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Aurul cenusiu Vol.II
Aurul cenusiu Vol.II, o carte de Mircea Malita, este a doua culegere de ganduri rostite pe tema intelectului si resurselor sale. Cartea dezminte parerea ca luciditatea este o stare rece si sceptica. Cu cat sunt mai numeroase, mai presante schimbarile din societate, cu atat sunt mai puternice resorturile puse in miscare ale mintii omenesti. La solicitari sporite, se ivesc raspunsuri noi.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Aurul cenusiu Vol.II

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mircea Malita
An publicare 1972
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 145
Stare buna