Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Autonomia gestionara a intreprinderilor de servicii

Autonomia gestionara a intreprinderilor de servicii (Hozrasciot), carte scrisa de Gh. Z. Cretulescu, cu aplicatiune la intreprinderile de posta si telecomunicatii/ Evidenta contabila in sistemul economico-financiar al auto-gestionarii.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Autonomia gestionara a intreprinderilor de servicii

  • 42.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gh. Z. Cretulescu
An publicare 1949
Editura Administratiei Postelor si Telecomunicatilor
Limba romana
Numar pagini 434
Stare Foarte buna