Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Avalansa (Max von der Gruen)

Avalansa (Max von der Gruen), o carte in colectia Globus, in romaneste de Ion Nastasia. Romanul demareaza ca o actiune politista, careia i se suprapune o emotionanta poveste de dragoste, dar se va dovedi o scriere mult mai profunda si cuprinzatoare prin lectia de morala sociala ce ne-o ofera.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Avalansa (Max von der Gruen)

  • 6.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Max von der Gruen
An publicare 1993
Colectie Globus
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 327
Stare buna