Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Aventurile lui Grivei
Atentie, cartea Aventurile lui Grivei - carte de colorat, in versuri, are fila de la mijloc volanta! In rest, stare relativ buna. Ilustratii color realizate de Iulian Olariu si versuri de Viniciu Gafita. "Trei strengari, trei motanei, vor sa rada de Grivei. Dar Grivei striga voios: In cutie-ati pus vreun os?"
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Aventurile lui Grivei

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Iulian Olariu Viniciu Gafita
An publicare 1972
Editura Ceres
Limba romana
Numar pagini 25
Stare satisfacatoare