Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Aztecii (Mireille Simoni Abbat)
Mireille Simoni-Abbat, autoarea cartii Aztecii (Mireille Simoni Abbat), reconstituie intr-o documentata si competenta sinteza amploarea primei neintelegeri dintre cuceritori si cuceriti, ciocnirea dintre cele 2 lumi si repercusiunile culturale ale acestei ciocniri. Autoarea ofera astfel cititorilor o explicatie rationala asupra destinelor unei culturi, un posibil model de intelegere a unei vaste epoci din istoria culturii si aventurii umane pe acest pamant. Cartea face parte din colectia Biblioteca de arta Nr.257.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Aztecii (Mireille Simoni Abbat)

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mireille Simoni Abbat
An publicare 1979
Colectie Biblioteca de arta
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 142
Stare foarte buna