Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Bataia (Victor Ion Popa)

Bataia (Victor Ion Popa), volum de nuvele, editie princeps! Din sumar: Ghetele lui Nastasa, Scrisoare, Cravata, Dintr-un galben, doi, Platon hagiul, Imi castig painea, Scrisoare de Craciun, Pasa cu trei tuiuri, Pedeapsa. Autorul nuvelelor, Victor Ion Popa a fost un om de teatru si literat polivalent care a adus, prin bogata sa opera dramatica, regizorala si pedagogica, o contributie insemnata la evolutia teatrului romanesc dintre cele 2 razboaie mondiale.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Bataia (Victor Ion Popa)

  • 57.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Victor Ion Popa
An publicare 1942
Editura Vremea
Limba romana
Numar pagini 218
Stare foarte buna