Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Bazele informaticii (Ilie Tamas)
Atentie, lucrarea Bazele informaticii (Ilie Tamas) are fila 170-171 volanta, putin rupta in partea de jos, afectand cititul in proportie de 20%. Din sumarul cartii: Clasa de calculatoare, Conectorii de extensie, Memoria RAM, Tastatura si mouse-ul, Modulele Windows, Sisteme de interconectare LAN, Redirectari si filtre, Discul optic, Banda magnetica, Discul flexibil.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Bazele informaticii (Ilie Tamas)

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ilie Tamas Eden Ali Pavel Nastase
An publicare 1999
Editura Sofitech
Limba romana
Numar pagini 320
Stare satisfacatoare