Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Alecu Russo (Al. Dima)
Cartea Alecu Russo (Al. Dima), cu un pronuntat caracter biografic, are tiraj redus - 8700 exemplare. Scriitorul Russo se trage din neam vechi. Spita i-a putut fi urmarita inapoi pana prin veacul XVII. Neamul a fost aflat mai intai, pare-se, in tinutul Orheiului, intr-un sat cu numele Macicauti, unde-si va fi petrecut viata un morar poreclit Macicu Rusu, pomenit intr-un hrisov de pe la 1618, cel dintai boier din spita scriitorului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Alecu Russo (Al. Dima)

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Al. Dima
An publicare 1957
Editura de Stat pentru Literatura si Arta
Limba romana
Numar pagini 280
Stare satisfacatoare