Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ianache Vacarescu - viata si opera
Ianache Vacarescu - viata si opera este o lucrare elaborata de Cornel Carstoiu, colectia Universitas. In a doua jumatate a sec.18, figura proeminenta, care se detaseaza cu mult de contemporanii sai, prin activitate politica, prin cultura, prin preocupari pentru istorie, limba si literatura si mai ales prin inaltul sau patriotism, este Ianache Vacarescu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ianache Vacarescu - viata si opera

  • 22.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cornel Carstoiu
An publicare 1974
Colectie Universitas
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 285
Stare buna