Vezi cos Comanda
Stoc epuizat N. A. Ostrovski
N. A. Ostrovski este o lucrare biografica, de N. Vengrov, M. Efros, colectia Oameni de Seama. O traducere de A. Mirea si A. Cerchez. Marele examen al caracterelor, asa a numit Ostrovski, intr-un din scrisorile sale, revolutia. Invingand stavile sedientate de veacuri, a dat prada nefiintei toate falsele valori morale, dand nastere celei mai inaltatoare epopei careia Ostrovski in Asa s-a calit otelul! i-a creat o viguroasa expresie.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

N. A. Ostrovski

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor N. Vengrov M. Efros
An publicare 1958
Colectie Oameni de Seama
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 230
Stare buna