Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ovidiu (Toma Vasilescu)
Cartea Ovidiu (Toma Vasilescu) a aparut cu prilejul comemorarii a 2000 de ani de la nasterea poetului, tiraj deci foarte redus, 2100 ex. Lucrare elaborata in colaborare cu J.Vilan si E.Cizek. Naso este unul din putinii poeti latini care au introdus in operele lor informatii autobiografice. In prima parte a creatiei sale, opera poetului este aproape in intregime lirica si anume lirica erotica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ovidiu (Toma Vasilescu)

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Toma Vasilescu
An publicare 1958
Editura de Stat Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 106
Stare satisfacatoare