Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Scene din viata lui Shakespeare (hard-cover)
Scene din viata lui Shakespeare (hard-cover) este o carte de Mihnea Gheorghiu, editia a III-a, colectia Oameni de Seama. Arta lui Shakespeare a crescut din solul vietii poporului din Anglia timpului sau. Marele dramaturg a creat minunatele lui opere pentru publicul felurit ce frecventa un teatru accesibil tuturor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Scene din viata lui Shakespeare (hard-cover)

  • 14.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihnea Gheorghiu
An publicare 1964
Colectie Oameni de Seama
Editura Tineretului
Limba romana
Numar pagini 389
Stare foarte buna