Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Viata lui Eminescu (G. Galaction)
Atentie, cartea Viata lui Eminescu (G. Galaction) nu are coperta fata/verso. Lucrarea face parte din colectia Biblioteca Dimineata. Brisura de fata a vazut lumina zilei inainte de razboi, atunci cand s-au implinit un sfert de veac de la moartea mareui Eminescu. A inceput imediat febra razboinica, au inceput marile manevre diplomatice, a inceput neutralitatea noastra si nimeni n-a mai avut timp si dispozitie sufleteasca sa mai citeasca biografii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Viata lui Eminescu (G. Galaction)

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor G. Galaction
An publicare 1924
Colectie Biblioteca Dimineata
Editura Adeverul
Limba romana
Numar pagini 94
Stare satisfacatoare