Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Bojdeuca Ion Creanga (1987)
Bojdeuca Ion Creanga (1987) - primul muzeu memorial literar din tara noastra (inaugurat la 15 aprilie 1918) - este o lucrare cu numeroase fotografii alb-negru in text. Cladirea care adaposteste expozitia documentara cu privire la viata si opera marelui Creanga, biblioteca, dar si amfiteatrul in aer liber au fost construite intre 1984-1989 si inaugurate la 11 iunie 1989, cu ocazia centenarului mortii genialului povestitor roman.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Bojdeuca Ion Creanga (1987)

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Parascan Constantin Liviu Rusu
An publicare 1987
Editura Complexul Muzeistic Iasi
Limba romana
Numar pagini 42
Stare foarte buna