Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Bolile ficatului (Marius Georgescu) cu dedicatie
Cartea Bolile ficatului (Marius Georgescu) cu dedicatie, contine dedicatia autorului, Marius Georgescu. Lucrarea este una moderna prin continutul si structura sa; ea aduce la zi acele informatii care si-au capatat confirmarea stiintifica si care sunt indispensabile medicului si studentului. O lucrare elaborata riguros si sistematic, purtan amprenta stilului universitar al autorilor, care au destinat-o nu numai informarii, cat mai ales invatarii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Bolile ficatului (Marius Georgescu) cu dedicatie

  • 40.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Marius Georgescu
An publicare 1996
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 286
Stare buna