Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Bovarismul international si reforma romaneasca
Lucrarea Bovarismul international si reforma romaneasca - eseu sociologic, este scrisa de Stefan Buzarnescu, in speranta ca toate segmentele de opinie vor identifica in sociologie un aliat sincer in lupta de emancipare spirituala individuala si un punct de plecare pentru formarea si promovarea unor noi metode de comportament, in sensul larg al cuvantului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Bovarismul international si reforma romaneasca

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stefan Buzarnescu
An publicare 1998
Editura Augusta
Limba romana
Numar pagini 186
Stare foarte buna