Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Bucati alese (I. Heliade Radulescu, proza)
Atentie, cartea Bucati alese (I. Heliade Radulescu, proza) nu are coperta fata si necesita lipire! Cartea cu un portret al autorului, in colectia BPT veche numarul 546-547, este o culegere cu o introductie si note de Michail Stancescu. Lucrarea poate fi necomplecta, neindestulatoare, dar asa cum este, citind-o tanarul de azi, cand ar mai privi umilitul mormant al lui Mavrogheni, va repeta cu glas tare: "ce elogiu mai mare, decat rasul acelora care nu stiu sa respecte.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Bucati alese (I. Heliade Radulescu, proza)

  • 18.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor I. Heliade Radulescu
Colectie B.P.T.
Editura Alcalay
Limba romana
Numar pagini 215
Stare satisfacatoare